تاریخ انتشار :جمعه ۱ دی ۹۱.::. ساعت : ۱:۲۸ ق.ظ
۳ دیدگاه

روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید – محمد سلیم جو

این مطلب در 24 ساعت اخیر 6 بار بازدید شده

روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید

محمد سلیم جو

 

زیتون و فرآورده‌های این محصول ارزشمند به واسطه خواص دارویی بی‌شمار، همواره مورد توجه اکثر مردم جهان بوده و با پیشرفت علم و پی بردن به خواص بیشتر آن این محصول با افزایش تقاضای چشم‌گیری روبه‌رو شده است.

اخبار متعددی که درباره زیان‌های جسمی غذاهای سرخ شده با روغن‌های متفرقه در رسانه‌های جهان انتشار می‌یابد، سبب شده که میل به این روغن‌ها در جهان روند صعودی به خود بگیرد.

بعد از اینکه ذائقه مردم جهان به‌دلیل افزایش بیماری‌های گوارشی به‌ویژه در رانندگان و کارمندان، بیش از پیش به سمت روغن زیتون کشیده شد، بازار این محصول معجزه‌آسا هر روز داغ‌تر می‌شود.

در این میان خریداری روغن زیتون اصل برای مردمانی که به‌دنبال مصرف زیتون و روغن زیتون هستند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

روش شناسایی روغن زیتون اصل

رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب باید زرد مایل به سبز باشد، باید تلخی و تیز بودن آن انتهای گلو را بسوزاند و بوی میوه زیتون احساس شود

 در مورد زیتون ویژگی‌های مهمی وجود دارد که در ایران به آنها کمتر بها داده می‌شود، لذا باید بر روی شناخت بیشتر روغن زیتون فرهنگ‌سازی شود

ویژگی‌های اشاره شده مربوط به روغن اکستراورژن (روغن فرابِکر) است که خواص دارویی آن بیشتر مطرح است

مصرف روغن زیتون بیماری یبوست مزمن را ظرف کمتر از یک هفته برطرف می‌کند و در واقع مردم باید بدانند که زیتون هم دکتر و هم داروی آنها است.

.

سبک زندگی نادرست ایرانی‌ها

ما ایرانی‌ها عادت کرده‌ایم که ۵۰ سال به‌دنبال پول می‌دویم و ۵۰ سالگی پول‌ها را کول کرده و به‌دنبال دوا و دکتر می‌رویم.

هزینه کردن برای زیتون و روغن زیتون بدین معنی است که جلوی ضررهای مالی و جانی آینده را گرفته‌ایم.

زیتون سیاهی که توسط سولفات آهن تیره شده، مصرف نکنید

به‌طور نمونه باید اطلاع‌رسانی شود زیتون‌های سیاهی که توسط سولفات آهن به رنگ تیره درآمده است، به هیچ وجه توسط مردم خریداری و مصرف نشود.

به‌دلیل عدم آگاهی، باغداران بعد از برداشت، زیتون را در گونی‌های ۵۰ تا ۱۰۰ کیلیویی ریخته و نگهداری می‌کنند که سبب پایین آمدن کیفیت آن می‌شود.

 

 

۳ دیدگاه

  1. همشهری گفت:

    با سلام می خواستم خدمت آقا یا خانم همشهری 2 برسانم که آقا محمد از دوستان نزدیک بنده هستند و بنده نیز این مطلب را محض مزاح با ایشان نوشتم و هیچ خطری هم از طرف نه ایشان که بسیار بزرگوار و فهمیده و با احترام میباشند بنده را تهدید میکند و نه از سوی دیگر عزیزانی که دست به نگارش میزنند.
    وجنا بعالی نیز لازم است قبل از ورود به هر بحث و موضوعی کمی اندیشه نمایید که آیا لازم به ورودتان است یا نه و آیا کاملا از نیات همه باخبر میباشید که اینچنین وارد شده واز سر نصیحت و پند و اندرزاز وسعت دید و نظر سخن به میان می آورید و عرصه های وسیع علمی را به دیگران یاد آوری می نمایید.
    بنده بسیار خرسند و خوشحال نیز هستم که بواسطه این فضایی که سایت وزین منجیل نیوز برای آحاد همشهریان برای ارائه نقطه نظرات و هم چنین ارائه مقالات و یا یافته ها و تحقیقات آنان ایجاد نموده است و از اینکه همشهریان خوب بنده و شما نیز این فضای ایجاد شده را بخوبی با دست به قلم بردن و نگارش هر روز پر بار تر و وسیع تر می نمایند بسیار می پسندم و از مدیر محترم سایت هم به خاطر قبول این مسئولیت سنگین که می دانم دارای چه دشوار یها و سختی هایی است تشکر می نمایم و در نهایت باید عرض کنم آن کسی که ختی صرفا در ذهن خود این تصور را داشته باشد و براین اساس دست به نوشتن مطلبی مبنی بر این موضوع نماید که با نوشتن دیگران ناراحت می شود مسلما از روان و روح سالمی بر خودار نبوده ونیست.

  2. همشهري 2 گفت:

    با سلام خدمت همشهري 1 اشاره چند نكته را ضروري مي دانم : قلمرو علم ودانش آنقدر وسيع است كه جاي كافي براي همه هست نگاه ما بايد آنقدر وسعت داشته باشد كه از يك مقاله يا مطلب چند خطي احساس خطر نكنيم و كسي اگر حرفي براي گفتن دارد (حرفي علمي ) شايسته است آن را ارائه كند فكر مي كنم اهل مطالعه هم هستي از يك نويسنده نقل قول مي كنند كه آثارش را به كساني تقديم كرده بود كه خود كاري نمي كنند و از اينكه ديگران كاري مي كنند ناراحت مي شوند. موفق باشيد

  3. همشهری گفت:

    با سلام محمد آقا مثل اینکه کم کم داری وارد حوزه های تخصصی دیگران میشی یک کم فیتله را پایین بکش بچسب به حوزه تخصصی خودت گرافیک و …

دیدگاه خود را به ما بگویید.

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A